Izvor: Vesti-online.com, 26.Apr.2015, 09:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tinejdžerka se ubila u Nišu

Ženska osoba starosti između 16 i 18 godina u subotu veče skočila je iz hodnika sa šestog sprata zgrade preko puta Vojne bolnice u Nišu. Prema prvim informacijama dobijenim iz policije, sumnja se na samoubistvo.

Ekipa Hitne pomoći koja je stigla po pozivu stanara, pokušala je da joj ukaže prvu pomoć ali je, nažalost, devojka podlegla povredama, objavile su Južne vesti.

Stanari zgrade je ne poznaju pa se pretpostavlja da nije živela u toj višespratnici. U toku je identifikacija nastradale devojke i utvrđivanje svih okolnosti ove tragedije. Identitet devojke još nije utvrđen.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.