Tinejdžerka ispala iz kola i poginula

Izvor: Večernje novosti, 28.Mar.2017, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tinejdžerka ispala iz kola i poginula

Teška saobraćajna nesreća u nedelju uveče na Smederevskom putu u Grockoj. Stradala Bojana Karanović (17). Njen dečko Stefan S. (20) samo lakše povređen BOJANA Karanović (17) poginula je u nedelju kasno uveče u saobraćajnoj nesreći na Smederevskom putu kod AMD Grocka, kada je automobil kojim je upravljao njen momak Stefan S. (20) sleteo u kanal. Kako "Novosti" nezvanično saznaju, mladić je zadobio lakše povrede, a kada je policija uradila alko-test, on je bio pozitivan! >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Nezvanično, njih dvoje su se kretali u "dačiji logan" iz pravca Beograda ka Grockoj kada su, najverovatnije zbog neprilagođene brzine, izgubili kontrolu i udarili u banderu. Tu se nisu zaustavili već su je iščupali iz asfalta i nastavili da idu napred. Zatim su preleteli dva mostića koja vode u obližnja dvorišta. Tom prilikom Bojana je ispala iz automobila i završila u kanalu, a vozilo se zaustavilo tek na autobuskoj stanici ponovo udarivši u stub. - U trenutku nesreće Bojana je sedela na suvozačevom mestu. Od siline udarca je ispala iz automobila, a zatim je završila u kanalu pored puta - kaže jedan od stanovnika Grocke koji je želeo da ostane anoniman. - Ne znam koliko su brzo mogli da voze da iščupaju banderu, i prelete sve te delove kanala. Prema rečima očevidaca, automobil u kojem su se vozili Bojana i Stefan potpuno je bio uništen. Na Smederevskom putu danas su bili vidljivi tragovi kočenja i delići rasutog stakala. - Ovde se svi zaleću iako je krivina vrlo opasna. Niko ne vodi računa o brzini - nastavlja naš sagovornik. Kako "Novosti" saznaju, Hitnu pomoć nije pozvao Stefan već stanovnici Grocke ispred čijih kuća se desila stravična nesreća. Navodno su ekipe Hitne pomoći pronašle Karanovićevu u kanalu, a mladić je ostao na mestu gde se nesreća dogodila. Nezvanično, bio je pod dejstvom alkohola. * Bojana sa Stefanom - Poziv smo prilimi u 23.48, ekipu smo odmah poslali na teren i zatekli nesrećnu devojku, kojoj je curila krv iz ušiju - kažu iz Hitne pomoći Grocka. - Reanimaciju smo odmah počeli da radimo u kolima i odvezli smo je u šok sobu Urgentnog centra, gde je nažalost preminula. Prema nezvaničnim informacijama, "dačija logan", kojom je upravljao Stefan S. nije imala tablice. Naime, on je istim automobilom učestvovao u drugoj saobraćajnoj nesreći u Grockoj, pre nešto više od mesec dana. Policijska patrola tada mu je sa vozila skinula registarske oznake. NASTRADALA STARICA Pre nekoliko meseci na Smederevskom putu dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je poginula žena starosti između 60 i 70 godina. Tada je na nju, kod plantaže Boleč, naleteo automobil beogradskih tablica i usmrtio je.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

BOJANA (17) SE RADOVALA PUNOLETSTVU, A SADA JE SAHRANJUJU: Svi detalji strašnog udesa kod Beograda

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Mar.2017

Automobil u kojem je poginula vozio njen momak..- Bilo je jezivo. Automobil je bio u kanalu, bandera za rasvetu je bila srušena. Mladić je stajao na ulici i dozivao devojku: "Gde je Bojana?" Ispala je iz vozila. Našli smo je nekoliko metara dalje u kanalu, nije mogla ništa da kaže.. Kraljala je,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.