Teško povređen loveći ribu dinamitom

Izvor: Blic, 24.Maj.2015, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teško povređen loveći ribu dinamitom

Baranin Milenko Kontić (56) teško je povređen prilikom eksplozije dinamita kojim je lovio ribu, saopšteno je iz Opšte bolnice u Baru.

Nesreća se dogodila jutros oko 8.00 sati u akvatoriju barske rivijere u blizini Dobrih Voda, a Kontiću su prilikom eksplozije povređeni desna ruka i lice.

Kontić je operisan u Opštoj bolnici u Baru, a prema rečima dežurnog lekara, ortopeda Aleksandra Vujičića, reč je o teškim povredama. Iz bolnice navode da se pacijent nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << operacije oporavlja i da nije životno ugrožen.

Tužilac, kojeg je policija obavestila o događaju, neće pokretati istragu, jer je reč o samopovređivanju, tako da nema krivičnih elemenata za pokretanje postupka po ovoj osnovi.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Teško povrijeđen loveći ribu dinamitom

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Maj.2015

BAR - Baranin Milenko Kontić /56/ teško je povrijeđen prilikom eksplozije dinamita kojim je lovio ribu, saopšteno je iz Opšte bolnice u Baru...Nesreća se dogodila jutros oko 8 časova u akvatoriju barske rivijere u blizini Dobrih Voda, a Kontiću su prilikom eksplozije povrijeđeni desna ruka i...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.