Taksista posle dobijenih batina ubio napadača

Izvor: Politika, 01.Sep.2014, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Taksista posle dobijenih batina ubio napadača

Taksista D. S. (57) juče je, oko tri sata ujutro, u Ulici kneginje Ljubice, iz pištolja ubio Željka S. (37),posle svađe oko plaćanja računa i batina koje je, kako se nezvanično moglo čuti, dobio od Željka S. i još jednog mladića.

Nesreća se dogodila u blizini kluba „Popaj”, gde je taksista „Naksi taksija” dovezao devojku. Ona je rekla da u bašti kafića sedi njen dečko i da će on platiti račun.

Devojka je prišla bašti kafića, iz koje je ustao Željko >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << S. i s još jednim prijateljem uputio se ka taksisti.

Izgleda da njih dvojica nisu bili zadovoljni visinom računa pa su prvo verbalno, a zatim i fizički, nasrnuli na taksistu.

Stanovnici ove ulice kažu da ih je probudila galama te da su videli kako dvojica muškaraca pesnicama udaraju u glavu taksistu i bacaju ga na kola. Okrvavljene glave, on je uspeo da uđe u automobil, odakle je ispod sedišta izvukao pištolj, koji je, kako saznajemo, legalno posedovao, i ispalio hitac u grudi Željka S.

Prema rečima komšija, začula se vriska, a zatim i uzvik: „Ubio si čoveka!”

Potom je stigla policija i lekari Hitne pomoći,koji su samo mogli da konstatuju smrt tridesetsedmogodišnjaka.

Taksista je s povredama glave, arkade, vilice i nosa, u šoku, posle policijskog uviđaja na Starom gradu prevezen u Urgentni centar.

Kako saznajemo, Željko S. je odranije poznat policiji zbog siledžijskog ponašanja.

Pokušali smo juče da dobijemo i komentar od taksi udruženja kome je taksista D. S. pripadao, ali nam se na ponuđeni broj telefona do zaključenja ovog broja niko nije javio.

B. V.

objavljeno: 01.09.2014.

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.