TUGA: Zgazio dečaka dok je pretrčavao ulicu

Izvor: Kurir, 26.Jan.2015, 08:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TUGA: Zgazio dečaka dok je pretrčavao ulicu

BEOČIN - Marko Š. (13) iz Novog Sada poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći u Beočinu. Tragedija se dogodila u subotu oko 21 sat, kada je na dečaka koji je pokušao da pređe kolovoz van pešačkog prelaza naleteo „golf“ kojim je upravljao Nemanja Š. (23) iz Ledinaca.

- Do nesreće je došlo u blizini firme koja se bavi prodajom kamiona. Dečak je od siline udarca odleteo nekoliko metara i na licu mesta je preminuo. Vozač Nemanja Š. nije imao alkohola u krvi i protiv njega >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je podneta krivična prijava za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja - kaže naš sagovornik iz istrage.

Tačan uzrok ove teške nesreće znaće se nakon istrage.

(S. S.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.