TUČA U BUDVI  Veljko i Mirko poručili da će sami rešiti stvar

Izvor: Blic, 31.Jul.2015, 06:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TUČA U BUDVI Veljko i Mirko poručili da će sami rešiti stvar

Mirko Šijan i Veljko Ražnatović, sinovi pokojnih Zorana Šijana i Željka Ražnatovića Arkana, nisu budvanskoj policiji želeli da otkriju ko su im bili suparnici u tuči u klubu „Trokadero”.

Umesto toga, inspektorima su rekli da će „sukob rešiti sami”, saznaje „Blic”. Odmah nakon incidenta u ponedeljak uveče, u kojem su trojica mladića išamarala mladog Šijana, Mirko i Veljko su dovedeni u budvansku policiju da bi dali izjave o tuči. Za razliku od Šijana, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Ražnatović nije učestvovao u tuči, niti je povređen, ali je te večeri bio u „Trokaderu” u Šijanovom društvu.

Njih dvojica su odbili da govore i o „bezbednosno interesantnim kontaktima” o kojima ih je policija pitala. Incident u diskoteci je izbio zbog devojke.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.