TRAGEDIJA: U Nemačkoj umro i treći radnik Tigra

Izvor: Kurir, 03.Maj.2015, 06:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA: U Nemačkoj umro i treći radnik Tigra

PIROT - Dejan Mladenović, treći povređeni radnik kompanije „Tigar tajers“ iz Pirota, preminuo je juče u Nemačkoj.

- Mladenović je bio hospitalizovan na Univerzitetskoj klinici u Bohumu u Nemačkoj, gde je tim lekara učinio sve što je bilo moguće kako bi pomogao povređenom Mladenoviću - saopštio je „Tigar tajres“.

Iz ove kompanije kažu da će pružiti neophodnu podršku i pomoć porodicama nastradalih radnika. Zvanična istraga o okolnostima nesreće još >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je u toku.

Podsetimo, do nesreće je došlo 23. aprila, kad je u valjari „Tigar tajersa“ nakon strujnog udara izbio požar, u kojem je povređeno šest radnika. Trojica najteže povređenih hitno su transportovani u Nemačku na lečenje na kliniku za saniranje ovakve vrste povreda, ali su zbog težine povreda svi preminuli. Trojica radnika koja su prošla s lakšim povredama uspešno se oporavljaju.

(J. I.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.