Izvor: CrnaHronika.rs, 03.Sep.2013, 21:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA: Pijani vozač ubio dva brata dok su pešačili!

ŠABAC – Smrt na kolovozu!Braća od stričeva Milojko Terzić (60) i Živko Terzić (60) poginuli su u teškoj saobraćajnoj nesreći u selu Cikote kod Loznice. Nesreća se dogodila u noći između subote i nedelje, oko dva sata posle ponoći, kad je na dvojicu pešaka naleteo „folksvagen polo“, kojim je upravljao Ivan N. (28).
Bili na slavlju
- Milojko i Živko su se kasno noću vraćali iz komšiluka, gde su bili na porodičnom slavlju. Išli su desnom ivicom kolovoza. Odjednom je iz istog smera velikom brzinom naišao automobil lozničkih registracija kojim je upravljao Ivan N. Skrenuo je ka ivici puta i naleteo na Milojka i Živka.
Od siline udarca dva brata su odletela nekoliko metara. Prizor je bio jeziv! Krvi je bilo na sve strane – kaže Kurirov izvor iz istrage.
Na lice mesta ubrzo je stigla ekipa Hitne pomoći, ali njima, nažalost, spasa nije bilo.
- Od zadobijenih povreda preminuli su na licu mesta – kaže naš sagovornik.
Vozio brzo
Daljom istragom biće utvrđene sve okolnosti u vezi s ovom saobraćajnom nezgodom.
- Alkotestiranjem je utvrđeno da je Ivan N. upravljao „folksvagen polom“ sa 0,97 promila alkohola u krvi. Sumnja se da je zbog velike brzine i upravljanja automobilom pod dejstvom alkohola izgubio kontrolu nad vozilom i „pokupio“ pešake – kaže naš sagovornik.
Ivan N. je uhapšen odmah nakon sudara zbog sumnje da je izazvao teško delo protiv bezbednosti saobraćaja.
- Istražni sudija Osnovnog suda je nakon saslušanja vozaču automobila odredio pritvor do 30 dana – kaže izvor Kurira.
Vozač i braća iz istog sela
Prema rečima našeg izvora iz istrage, Ivan N. je iz sela Cikote, u kojem su živela i braća od stričeva Milojko i Živko.
- Malo je to mesto. Moguće je i da su se poznavali! Bukvalno je pregazio i ubio svoje komšije – kaže izvor Kurira.
Izvor: kurir

Nastavak na CrnaHronika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta CrnaHronika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta CrnaHronika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.