TRAGEDIJA Mladić poginuo u saobraćajnoj nesreći, četvoro njegovih prijatelja povređeno

Izvor: Blic, 01.Dec.2015, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA Mladić poginuo u saobraćajnoj nesreći, četvoro njegovih prijatelja povređeno

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko jedan sat iza ponoći, na ulasku u Bogatić, nastradao je M.S. (24) iz Klenja, dok je četvoro mladih koji su se sa njim nalazili u automobilu povređeno.

Prema informacijama do kojih je došao Blic, petoro mladih, tri mladića i dve devojke, se nalazilo u „škodi oktavia“ i kretali su se od Bogatića prema Šapcu.

Kako se pretpostavlja, zbog neprilagođene brzine vozilo je sletelo sa puta i zaustavilo se u njivi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Još uvek nije utvrđeno ko je vozio automobil, ali se pretpostavlja da je za volanom bio vlasnik vozila M.S. Od siline udarca, mladić je ispao iz automobila, pa će istraga utvrditi da li je on i vozio auto.

Ostali saputnici, prevezeni su u šabačku Opštu bolnicu. Dvojica drugova su pušteni na kućno lečenje, jedna devojka je prebačena i zadržana na odeljenju ortopedije u Šapcu, dok je druga devojka prevezena u Beograd u Kliničko bolnički centar.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.