TRAGEDIJA: Beograđanin pao sa litice u Perazića dolu!

Izvor: Kurir, 29.Avg.2015, 06:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA: Beograđanin pao sa litice u Perazića dolu!

PETROVAC - Marko Delibašić (38) iz Beograda poginuo je pre tri dana u mestu Perazića Do dok je pokušavao da siđe stazom do Crvene plaže.

Kako Kurir nezvanično saznaje, on je pao niz liticu visoku 20 metara, ali je uzrok nesreće za sada nepoznat.

- Još uvek se ispituju okolnosti pod kojima je Delibašić preminuo. Ne zna se da li ga je neko gurnuo ili se nesrećni čovek okliznuo i pao - rekao nam je izvor blizak istrazi. Prema njegovim rečima, Delibašić je na letovanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << bio sa suprugom i detetom, ali se još uvek ne zna da li su oni bili sa njim na Crvenoj plaži.

- Incident se dogodio u popodnevnim časovima, kada je plaža bila puna posetilaca. Inače, ta plaža nije divlja, ali ne spada ni u najuređenije. Sam spust pešačkom stazom je malo rizičniji, ali ljudi često odlaze na nju - ispričao je naš izvor.

(J. I.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.