Izvor: Blic, 14.Feb.2017, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEŽAK UDES KOD MLADENOVCA Lančani sudar pet automobila, poginuli supružnici

Posle izlaza sa auto-puta Mali Požarevac na oko šest kilometara u delu ka Vlaškom polju prema Mladenovcu oko 11 sati došlo je do teškog saobraćajnog udesa pet vozila u kome su poginuli supružnici Slobodan(74) i Leposava Jeremić(72).

Ekipe Hitne pomoći, jedna iz Mladenovca, jedna iz Smedereva, su izašle na lice mesta.

- U lančanom sudaru povređeno je pet osoba, a oba saniteta su povređene prevezla u Beograd - rekli su iz Službe za hitnu medicinsku pomoć >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u DZ Mladenovac.

Intervenisale su i vatrogasne ekipe da bi isekle olupine i oslobodile povređene.

Kako saznaje "Blic" stradali Slobodan i Leposava Jeremić bili su u "ford fijesti", zajedno sa trećom osobom, koja je prošla sa povredama. Od siline udarca na krov se prevrnula "škoda fabija" gde su povređene dve ženske osobe, dok je muškarca iz "pasata" izvukao vozač kamiona, koji se u trenutku nesreće zatekao u blizini.

- Vozio sam kamion u pravcu Mladenovca, kada sam video nesreću. Izvukao sam čoveka, našao sam flašicu vodu u kolima i umio ga. Tada je došla Hitna pomoć i prevezl su ga na Urgentni centar - priča vozač Dalibor Mitić.

Kraj puta stajao je vidno oštećeni "sitoren" kojim je upravljala Marija L., a sa njom u kolima je bio i njen otac. Njihov automobil se takođe, prevrnuo, ali tako da se ponovo vratio na točkove. U udesu je učestvovao i "punto".

Prema prvim informacijama, devojka je ispričala da je vozila iza "pasata" kada je počeo nekontolisano da se kreće po kolovozu i pokušala je da ga izbegne i ne udari i tom prilikom je skrenula sa puta. Pretpostavlja se da je jedno od vozila preticalo, kada je došlo do sudara, a zatim i naletanja drugih vozila.

Na putu ostali su razbacani delovi automobila i ono što je ostalo do njih.

Saobraćaj je i dalje obustavljen od naplatne rampe Mali Požarevac ka Mladenovcu zbog saobraćajne nezgode. Vozila se preusmeravaju na lokalne puteve preko sela Ralja i Šepšin.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.