TEŠKA NESREĆA kod Ivanjice: Kamion se zakucao u automobil, ima povređenih

Izvor: Blic, 25.Okt.2014, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEŠKA NESREĆA kod Ivanjice: Kamion se zakucao u automobil, ima povređenih

Na putu Ivanjica-Devići nešto iza 13 časova dogodila se teška saobraćajna nezgoda, jedno lice je u životnoj opasnosti a više ih je povređeno.

Kako "Blic" nezvanično saznaje vozač putničkog automobila zbrinut je u hitnoj službi dok se još uvek ne zna šta je sa mladićem koji je bio na mestu suvozača.

Prema prvim nezvaničnim informacijama do nesreće je došlo tako što je kamion sa prikolicom udario u putnički automobil.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nesreća kod Ivanjice

Izvor: RTS, 25.Okt.2014

Jedna osoba izgubila je život, a jedna je povređena u sudaru putničkog automobila i kamiona na putu Ivanjica-Devići...Kako RTS nezvanično saznaje, nastradao je suvozač u putničkom vozilu na koje je iz suprotnog pravca naleteo kamion koji je dolazio iz pravca Devića...Povređeni muškarac, star...

Nastavak na RTS...

Ivanjica: U saobraćajnoj nesreći mladić izgubio život

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Okt.2014

Na putu Ivanjica - Devići danas oko 13.00 sati dogodila se teška saobraćajna nezgoda u kojoj je mladić R. M. (22) izgubio život, a jedna osoba je lakše povređena...Portparol ivanjičkog Doma zdravlja, dr Vesna Nedeljković, kazala je za Tanjug da je na mestu nesreće stradao mladić R.M. dok je...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.