TEŠKA NESREĆA KOD VRČINA Sudar autobusa i pet automobila, poginula jedna osoba

Izvor: Blic, 13.Avg.2017, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEŠKA NESREĆA KOD VRČINA Sudar autobusa i pet automobila, poginula jedna osoba

Jedno lice je poginulo, a pet osoba je povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 5.15 sati na autoputu Beograd-Niš, u smeru ka Beogradu, rečeno je Tanjugu u Ministarstvu unutrašnih poslova.

Do nesreće je došlo kod mesta Mali Požarevac, opština Sopot, a sudarli su se četiri putnička vozila, kombi i autobus, naveli su u MUP-u.

Jedno lice preminulo je na licu mesta, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << a petoro povređenih prebačeno je u Urgentni centar.

- Udes se desio odmah posle isključenja za Mladenovac u blizini "Gasprom" pumpe. Ja sam prolazio tuda jer sam išao u Mladenovac na posao. Bilo je strašno, automobili su bili prevrnuti, a povređeni krvavi. Baš jeziv prizor - kaže jedan od očevidaca.

Saobraćaj je bio u prekidu u ovom delu auto-puta Niš-Beograd, pa su se formirale kilometarske kolone u kojima je i veliki broj automobila sa stranim tablicama pošto je u jeku turistička sezona.

pic.twitter.com/5gMgTPOfZI

Posle saobraćajne nesreće saobraćaj je bio u prekidu i formirale su se kilometarske kolone. U saobraćaj je najpre puštena leva traka, a kako javlja RTS, sada je puštena i desna.

Dizalice su sa puta uklonile vozila koja su učestvovala u udesu.

Povređeni u nesreći pušteni kući

Posle detaljnog ispitivanja, kod povređenih u saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila na autoputu Niš-Beograd, potvrdjene su lakše povrede, i oni su pušteni kući, rečeno je "Blicu" u Urgentom centru.

"Kod povređenih su potvrđene lakse povrede i nije verifikovano stanje koje bi zahtevalo dalje ispitivanje i lecenje u Urgentnom centru", kažu u ovoj zdravstvenoj ustanovi.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TEŠKA NESREĆA KOD VRČINA Muškarac poginuo na licu mesta u sudaru autobusa i pet automobila

Izvor: Blic, 13.Avg.2017

Jedno lice je poginulo, a šest osoba je povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 5.15 sati na autoputu Beograd-Niš, u smeru ka Beogradu...Do nesreće je došlo kod mesta Mali Požarevac, opština Sopot, a sudarli su se četiri putnička vozila, kombi i autobus, naveli su u MUP-u...Kako...

Nastavak na Blic...

UDES U RIMU Povređeno 18 turista kada je autobus UDARIO U MOST

Izvor: Blic, 14.Avg.2017, 00:03

Osamnaest turista, među njima i troje dece, povređeno je u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila danas u Rimu kada je autobus u kojem su se nalazili udario u železnički most...Bus hapert onder te lage brug in Rome - De Standaard https://t.co/0OZii7vcKp #Artikelen pic.twitter.com/6Xi1NhK2Wa..Vozač...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.