TELO NAĐENO U KANALU Obdukcija danas rešava misteriju smrti Marine Mijailović

Izvor: Blic, 27.Feb.2017, 07:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TELO NAĐENO U KANALU Obdukcija danas rešava misteriju smrti Marine Mijailović

Misterija smrti Mladenovčanke Marine Mijailović (36) biće odgonetnuta danas kada budu poznati rezultati obdukcije.

Nago telo nesrećne žene nađeno je u petak po podne u jaruzi u Velikoj Krsni, na oko kilometar udaljenoj od kuće u kojoj je živela sa suprugom.

Iako na telu nisu bile vidljive povrede, zbog burnog života pokojne Marine, istražni organi nisu želeli da prejudiciraju uzrok smrti, već čekaju rezultate obdukcije, koja će danas biti završena i čiji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << će rezultati pokazati da li je žena ubijena ili je umrla prirodnom smrću.

Iako uzrok smrti još uvek nije poznat, između bližnjih nesrećne žene bukvalno pljušte sve teže optužbe.

Mara Mijailović, Marinina majka, navela je da joj je ćerku ubio zet Miroslav Milisavljević (60).

- Držao je njeno telo u zamrzivaču nekoliko dana, a onda ga bacio u kanal. I ranije ju je davio. Terala sam je da ga napusti, ali nije htela jer je imao penziju, a mi živimo od socijale pa nemamo za njene lekove jer je imala epilepsiju. S njim se i propila - ispričala je Mara.

Valja napomenuti da u Marinoj kući živi Marinin bivši muž Mirko Avramović.

Sam Miroslav, kog tašta optužuje za ubistvo, kaže za "Blic" da bi pre trebalo ispitati ulogu bivšeg muža Mirka.

- Taj čovek nam je oboma pretio, zbog toga je bio i šest meseci u pritvoru. Protiv njega se i dalje vodi postupak zbog tih pretnji u tužilaštvu u Mladenovcu. Mirko je Marini poručio: "Ako nećeš da živiš sa mnom - nećeš ni sa Miroslavom: pobiću vas!" - kaže Milisavljević za "Blic".

Miroslav tvrdi i da je Marinu njena porodica svojevremeno i podvodila i to za flašu piva, kao i da su je oni navukli na alkohol. Na navode komšija da su ih viđali pijane, odgovorio je da su povremeno pili, ali da je on, navodno, pokušavao da joj pomogne!

Da li je Marina uopšte ubijena biće poznato danas.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.