Svedok Draško Vuković: Darko Šarić nije švercovao kokain

Izvor: Kurir, 31.Mar.2015, 07:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svedok Draško Vuković: Darko Šarić nije švercovao kokain

BEOGRAD - Beranac Draško Vuković, svedok-saradnik u postupku protiv Darka Šarića, izjavio je juče u Specijalnom sudu u Beogradu da pljevaljski narko-bos, prema njegovim saznanjima, nema nikakve veze s „Balkanskim ratnikom“ i švercom kokaina.

Prema nezvaničnim informacijama, jer je suđenje bilo zatvoreno za javnost, Vuković je naveo da je pri samom vrhu piramide narko-klana zapravo bio pokojni Dragan Dudić Fric, koji je 2010. ubijen u Kotoru.

- Darka Šarića poznajem >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << odranije. Prema mojim saznanjima, on nema nikakve veze s tim. Nikad mi nije davao novac, naređenja niti instrukcije - rekao je navodno Vuković juče.

Svedok-saradnik ranije je detaljno opisao svoju ulogu u švercu i naveo da je on bio zadužen za nabavku kokaina od kriminalnih grupa iz Kolumbije, Bolivije i Perua, kao i da je o svemu tome izveštavao Dudića. Kako je tada naveo, Dudić mu je otkrio da je njegov poslovni partner Rodoljub Radulović „privatnik koji ima jake firme“, zbog čega su neki brodovi za transport bili registrovani na njegovo ime.

(J. S.)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.