Suđenje direktoru kompanije Elita internacional: Zbog tebe mi je narušeno zdravlje

Izvor: Kurir, 31.Mar.2015, 06:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suđenje direktoru kompanije Elita internacional: Zbog tebe mi je narušeno zdravlje

BEOGRAD - Slavoljub Radulović, jedan od oštećenih na suđenju Nikoli Laziću, direktoru kompanije „Elita internacional“, napao je juče optuženog u sudnici, nakon čega je pokušao da napusti suđenje.

- Pustite me da idem, ne mogu više da pričam - rekao je revoltirano Radulović sudiji, advokatima i optuženom Laziću.

Iako se u početku saslušanja žalio na zdravstvene probleme, nije želeo da se suđenje prekine.

- Problemi s vama su mi narušili zdravlje >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << - rekao je Radulović, iako ga je sudija opomenuo da se ne obraća Nikoli Laziću.

Podsetimo, Lazić je optužen da je prevario 1.600 građana, od kojih je uzeo oko 35 miliona evra i pobegao u inostranstvo. Osim Radulovića, juče je saslušano još troje oštećenih, koji su naveli da su u trenutku sklapanja ugovora imali poverenja u firmu „Elita internacional“ jer nikad nisu čuli da je neko prevaren. Svi saslušani podneli su zahtev za odštetu.

(J. I.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.