Sudar vozova na pruzi Beograd-Novi Sad, ima povređenih

Izvor: Vesti-online.com, 11.Jan.2017, 22:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudar vozova na pruzi Beograd-Novi Sad, ima povređenih

Na železničkoj pruzi Beograd-Novi Sad dogodila se nesreća kada je putnički voz udario u poslednji vagon teretnog ispred sebe. Ima povređenih.

Kako je Tanjugu rečeno u Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, putnički voz udario je brzinom od 15 kilometara na sat u poslednji vagon teretnog voza koji se nalazio ispred njega.

Mašinovođa nije povređen.

Nesreća se dogodila između železničkih stanica Sajlovo-Kisač, pored Novog Sada.

Uviđaj je u toku, a na lice mesta krenuli su predstavnici Železnica Srbije.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Sudar na pruzi Beograd-Novi Sad - 22 povređena

Izvor: Mondo, 11.Jan.2017

Na železničkoj pruzi Beograd - Novi Sad večeras se dogodila nesreća u kojoj ima dvadesetak povređenih putnika...Foto: MONDO..Dvadeset dve osobe su povređene u sudaru putničkog i teretnog voza, koji se večeras dogodio u blizini Novog Sada, a među povređenima nema životno ugroženih...Kako je...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.