Sudar tri vozila kod Kraljeva, šestoro povređenih

Izvor: RTS, 27.Sep.2016, 20:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudar tri vozila kod Kraljeva, šestoro povređenih

U sabraćajnoj nesreći na Ibarskoj magistrali u selu Tavnik povređeno je šest osoba, od kojih su tri zadržane na lečenju u Opštoj bolnici u Kraljevu.
Oko 19.15 u nesreći na Ibarskoj magistrali je povređeno šest osoba. Tri lica su zadržana na ispitivanju i lečenju u kraljevačkoj bolnici, dok je troje, nakon ukazane pomoći, pušteno kući.

Do nesreće je došlo kada su se, iz do sada >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nepoznatih razloga, sudarila tri putnička automobila: "pasat" čačanskih registarskih tablica, "tojota" beogradskih i "audi" bez registarskih tablica.
Saobraćaj je na tom delu Ibarske magistrale bio u prekidu više od dva sata, usled čega se formirala kilometarska kolona.
Nakon izlaska saobraćajne policije, vozila su se usmeravala na obilazne seoske puteve.
Uviđaj su izvršili pripadnici Policijske uprave Kraljevo i istražni sudija.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.