Sudar autobusa i automobila kod Magliča

Izvor: RTS, 02.Avg.2015, 09:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudar autobusa i automobila kod Magliča

Šest osoba je povređeno u sudaru autobusa novopazarskih registarskih tablica i putničkog automobila nemačkih tablica kod Magliča, javlja dopisnik RTS-a.
Povređeni putnici su prevezeni u kraljevačku bolnicu.

Doktor Opšte bolnice u Kraljevu Ivica Zarev rekao je da je jedna žena najteže povređena i da se lekari bore za njen život.
Prema njegovim rečima, među povređenima je i dvoje >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dece, koja su zbrinuta na Odeljenju dečje hirurgije.
Zarev je rekao da su u bolnicu primljene još dve devojke i da se planira transport jedne osobe sa ortopedskim povredama u kragujevačku bolnicu.
Vozač autobusa je nakon pregleda pušten kući.
Sudar se dogodio jutros oko šest časova.
Saobraćaj je na tom delu puta, posle kratkog prekida, normalizovan oko 10.30

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Kraljevo: Šestoro povređeno u sudaru autobusa i automobila

Izvor: Blic, 02.Avg.2015

Šest osoba, od kojih dve teže, povređeno je u sudaru autobusa i automobila jutros u blizini Magliča, na putu Kraljevo-Raška. Kako saznajemo, svi povređeni su se nalazili u automobilu koji se iz Nemačke kretao prema Kosovu...Dve osobe koje su teže povređene iz smrskanog automobila izvukle su...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.