Strašna eksplozija u Irigu: Automobili izgoreli, zgrada oštećena!

Izvor: BKTV News, 30.Mar.2017, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Strašna eksplozija u Irigu: Automobili izgoreli, zgrada oštećena!

Noćas sat vremena iza ponoći, došlo je do eksplozije u kojoj su zapaljena dva putnička vozila.

Od vatrene stihije načinjena je velika materijalna šteta na stambenoj zgradi, ispred koje su se nalazila vozila koja su gorela. Na sreću povređenih nema, a sumnja se da je paljevina namerno izazvana.

Jak prasak, a zatim jaka svetlost, probudili su stanare iz stambene zgrade u ulici Ive Lole Ribara 43 u Irigu. Nepoznati počinioci ili počinilac zapalili su dve "opel >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << zafire", koje je u taksiranju koristio Dragan Zečević iz Iriga.

FOTO: Pixabay/Ilustracija

"Kad sam pogledao kroz prozor i video vatru, sin je brzo strčao dole, da pomeri naš automobil koji se nalazio pored. Svi smo u šoku", opisao je jedan od stanara ove zgrade, noćas događaj.

Iako je vatrogasna jedinica iz Rume, stigla veoma brzo, od vatrene stihije i jake toplote stradali su prozori na stambenoj zgradi. Prozori od PVC stolarije su se istopili a stakla su popucala.

Pančevce uplašila eksplozija, u Petrohemiji tvrde da nema povređenih!

Kako je rečeno "Novostima"u Policijskoj upravi Sremska Mitrovica u toku je uviđaj.

Horor kod Rekovca: Eksplozija na deponiji, muškarac teško povređen!

Fotografije ovog incidenta možete pogledati OVDE.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.