Sprečen pokušaj krijumčarenja cigareta u kutijama od keksa

Izvor: RTS, 24.Okt.2016, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sprečen pokušaj krijumčarenja cigareta u kutijama od keksa

Carinici su na izlaznoj strani prelaza Horgoš sprečili pokušaj krijumčarenja 4.520 cigareta, koje su bile spakovane u kutije od keksa, saopštila je Uprava carina.
Cigarete je u ličnom prtljagu pokušala da prokrijumčari 29-godišnja makedonska državljanka, putnica autobusa makedonskog prevoznika, koji saobraća na liniji Gostivar–Berlin, navedeno je u saopštenju.

Svih 34 putnika su prilikom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << izlazne kontrole 21. oktobra rekli da sem ličnog prtljaga nemaju ništa da prijave za carinski pregled.
Međutim, detaljnim pregledom prtljaga, u jednoj od torbi putnice, makednoske državljanke nađeno je više od 4.500 cigareta "Vinston" i "Rodeo" sa makedonskim akciznim markicama, spakovanih u kutije od keksa.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.