Skupštinski odbor o članovima Odbora Agencije za BPK

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Feb.2017, 05:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skupštinski odbor o članovima Odbora Agencije za BPK

Skupštinski Odbor za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu razmatraće danas liste kandidata za izbor člana Odbora Agencije za borbu protiv korupcije koje su podneli predsednik Republike i Vrhovni kasacioni sud.

Na sednici koja će se održati u Domu Narodne skupštine, razmatraće se i Predlog odluke o izboru zamenika javnog tužioca koji je podnelo Državno veće tužilaca.

Odbor će utvrđivati i Predlog odluke o prestanku funkcije javnog tužioca u Apelacionom javnom tužilaštvu u Nišu, kao i Predlog odluke o prestanku funkcije javnog tužioca u Osnovnom javnom tužilaštvu u Čačku, najavljeno je iz skupštine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.