Silovatelju iz Bavaništa 10 godina zatvora

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Okt.2016, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Silovatelju iz Bavaništa 10 godina zatvora

Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je osudio na 10 godina zatvora Miodraga Đordevića iz Bavaništa kod Kovina zbog silovanja, objavljeno je na sajtu tog suda.

Mediji su ranije preneli da je njegova žrtva bila 81-godišnja starica iz istog sela, te da ju je silovao u avgustu 2015. godine.

Presudom apelacionog suda potvrđena je presuda Višeg suda u Smederevu, a oštećena je upućena da naknadu štete potražuje u parničnom postupku.

Nakon hapšenja Đorđevića, u februaru ove godine, mediji su takođe pisali da je on već odležao 10 godina zatvora zbog dva silovanja u Bavaništu, kada su mu žrtve bile takođe starice.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Silovatelju iz Bavaništa 10 godina zatvora

Izvor: RTS, 01.Okt.2016

. Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je osudio na deset godina zatvora Miodraga Đordevića iz Bavaništa kod Kovina zbog silovanja.

Nastavak na RTS...

I za treći put silovatelju iz Bavaništa 10 godina

Izvor: Mondo, 01.Okt.2016

Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je osudio na 10 godina zatvora Miodraga Đordevića iz Bavaništa kod Kovina zbog silovanja, objavljeno je na sajtu tog suda...Foto: Ilustracija Guliver/Getty Images/Thinkstock..Mediji su ranije preneli da je njegova žrtva bila 81-godišnja starica iz istog sela,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.