Šetnja pod snajperima

Izvor: Blic, 09.Okt.2015, 23:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šetnja pod snajperima

Reprezentativci Srbije imali su uoči duela u Elbasanu priliku da izađu iz hotela “Šeraton” i osete atmosferu u albanskoj prestonici.

Za razliku od prvog dana boravka u Albaniji, na dan odigravanja meča bilo je nešto drugačije i, čini se, mirnije, a za to se pobrinulo neverovatno obezbeđenje.

Igrači i članovi stručnog štaba naše reprezentacije prošetali su gradom u čemu su im domaćini izašli u susret. Dozvolili su im da šetaju u blizini hotela “Šeraton”.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
To se desilo u prepodnevnim časovima, ulice su bile puste u tom delu, a policija je dobro obezbedila kvart kako ne bi došlo do neželjenog susreta sa navijačima Albanije.

Uz “orlove” su tokom šetnje bili i pripadnici naših bezbednjaka, njih 12, koji nisu ispuštali reprezentativce iz vida. Sa igračima i stručnim štabom bio je i specijalni posmatrač UEFA, a sa okolnih zgrada na naše su budno motrili snajperisti.

“Grobari” i studenti u Elbasanu

Navijačima Srbije nije bilo dozvoljeno da organizovano putuju na meč, ali je grupa navijača Partizana iz Nikšića, postavila na društvene mreže sliku pred stadionom u Elbasanu. Takođe, 50 studenata i učenika iz Srbije boravi sa ministrom Verbićem u trodnevnoj poseti Albaniji u okviru sporazuma o osnivanju Regionalne kancelarije za mlade Zapadnog Balkana.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.