Šest osoba nestalo u požaru u južnoj Nemačkoj

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Maj.2015, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šest osoba nestalo u požaru u južnoj Nemačkoj

Šest osoba je nestalo u požaru koji je izbio u motelu u južnoj Nemačkoj, u Bavarskim Alpima, a strahuje se da su mrtvi, saopštila je danas policija.

Muškarci su bili na kompanijskom putovanju sa desetak kolega, kada je tokom noći izbio požar u motelu, napravljenom u nekadašnjoj farmerskoj kući u Šnajcrojtu, jugoistočno od Minhena. Grad se nalazi blizu granice sa Austrijom i popularna je turistička destinacija u bavarskim Alpima, prenosi AP.

Od 147 ljudi koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << su se zatekli na tom mestu, 41 je uspeo da izbegne od požara, kazao je portparol policije Jirgen Talmajer, dodajući da je sedmoro prebačeno u bolnicu.

Nema naznaka da su šestorica nestalih mogla da budu na nekom drugom mestu, tako da moramo pretpostaviti da su još unutra, kazao je on.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Nemačka: Požar u motelu, pet mrtvih

Izvor: B92, 23.Maj.2015

Najmanje pet osoba je poginulo u požaru koji je izbio u jednom hotelu u pokrajini Bavarskoj, dok je sedam osoba povređeno, saopštila je nemačka policija...Požar, čiji uzrok još nije utvrđen, izbio je rano jutros u hotelu u kome se nalazilo oko 50 gostiju...Hotel, nekada farma sa štalom, nalazi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.