Servisirao pištolj, ranio prolaznika

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Sep.2009, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Servisirao pištolj, ranio prolaznika

KRAGUJEVAC - Kragujevačka policija privela je istražnom sudiji Opštinskog suda Željka B. zbog sumnje da je nehotice pucao iz pištolja i ranio prolaznika, saopštila je danas policija.

Kako se navodi u saopštenju, sumnja se da je Željko B. sinoć oko 22.45 u prostorijama svog preduzeća za servisiranje oružja nehotice ispalio metak iz pištolja na kojem je radio.

Zrno je proletelo kroz staklo na prozoru i pogodilo prolaznika I.G. (17) u desnu butinu.

Povređeni mladić je operisan u Kliničkom centru u Kragujevcu, saopštila je policija.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krivične prijave zbog iznude

Izvor: CrnaHronika.rs, 02.Sep.2009, 18:50

STARA PAZOVA - Policija je lišila slobode hrvatske državljane Jadranku L. (47), vlasnika firme za međunarodni transport robe i lica "Brim-Jadranka" i Antu B. (43), radnika firme, zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivična dela iznuda i privela ih istražnom sudiji Opštinskog suda u...

Nastavak na CrnaHronika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.