Izvor: Blic, 18.Jul.2002, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seks u Beogradu od pet evra naviše

Seks u Beogradu od pet evra naviše

BEOGRAD - Uprkos čestim hapšenjima i akcijama policije u borbi protiv prostitucije, domaće tržište seksualnih usluga i dalje uspešno posluje, sudeći bar po gomili oglasa u novinama. Razne atraktivne dame, navodne studentkinje, učiteljice seksa ili devojke 'savremenih shvatanja', nude 'galantnoj gospodi i bračnim parovima da zaplove u carstvo snova i divljih strasti'. Najčešća kategorija u oglasima su devojke, odnosno žene, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koje tvrde da rade same, s jednom ili nekoliko drugarica. U jednoj od takvih ponuda 'atraktivne zrelije dame' sa Dorćola pola sata erotskog zadovoljstva naplaćuju 20, a sat 30 evra. Potencijalni klijent telefonom saznaje da plavuša i crvenokosa dama imaju 39 i 43 godine, da su visoke oko 165 centimetara, sa grudima 'peticom'. Sastanci se, zbog diskrecije, zakazuju samo do 21 sat, a mogući su samo blaži oblici dominacije. - Oralni seks?

- Ako ste u redu, može bez kondoma - odgovara glas preko telefona.

Druge dve devojke tvrde da imaju svega 20 godina. - Oglas je privatan. Ja i prijateljica radimo zajedno, nije reč o agenciji. Za pola sata klasičnog i oralnog seksa sa jednom od nas, tarifa je 30 evra, za sat je 50. Za obe zajedno, cena je duplo veća. Za sve ostalo dođite lično, dogovorićemo se - objašnjava umiljat glas.

Druga kategorija u oglasima su agencije sa nekoliko devojaka koje otvoreno, bez skrivanja, nude seks osobama koje okrenu njihov broj telefona. Cene u ovim divljim agencijama se ne razlikuju bitno od onih u privatnim oglasima. U agencijama se, međutim, seksualne usluge mogu kombinovati sa drugim oblicima zadovoljstva. Nude se usluge za standardnih 20 do 30 evra, ali je za pola sata u džakuziju, sauni ili za 'relaksacionu masažu' potrebno doplatiti još 20. Analni seks se doplaćuje 25 evra, a seks u tandemu za pola sata košta od 60 do 90 evra, dok je 'lezbo tandem' od 90 do 140 evra. Interesantno je da se užitak s drugaricom koja ima ogromne grudi ne plaća posebno.

Najvećim reklamama oglašavaju se agencije za takozvanu poslovnu pratnju, koje izbegavaju da o seksu otvoreno govore preko telefona. U jednoj takvoj agenciji, 'koju vodi tim stručnjaka', potencijalnoj mušteriji objašnjavaju da oni ne utiču na devojke i njihov eventualni odnos sa klijentima. Ekskluzivan pristup, kažu, podrazumeva ponudu sa različitim devojkama i različitim cenama. Aranžman sa 'sasvim prosečnim' devojkama naplaćuje se 50 evra po satu, za one 'lepše' potrebno je platiti 80 evra, a sastanak sa 'pravim lepoticama' naplaćuje se 150 evra. Devojke su, kako kažu, 'medijski afirmisane' i rade kao manekenke i fotomodeli.

- Ne ulazimo u to kako ćete organizovati sastanak s devojkom. Verujem da ćete to, kao džentlmen, umeti. Sigurno je da svi naši klijenti odlaze zadovoljni - precizira jedan iz 'tima stručnjaka'.

Za razliku od koleginica u agencijama za poslovnu pratnju, ulične prostitutke usluge naplaćuju drastično jeftinije. Ukoliko mušterija, recimo, angažuje damu koja radi kod Plavog mosta, na autoputu Beograd - Niš, oralni seks plaća svega pet evra, a klasičan seks, uz zaštitu, dvaput više. Osim Plavog mosta, ulične prostitutke operišu i dalje u parku kod Ekonomskog fakulteta, na autoputu Beograd-Niš kod skretanja za Leštane, ali i ispred pojedinih gradskih hotela. Z. Dojić A. Adžić Sendvič sa sportistom

Pričalo se da izvesni poznati sportista po povratku sa utakmica u inostranstvu redovno posećuje jednu agenciju za poslovnu pratnju. Uvek bi angažovao devojku, dečaka i grmalja. Dok bi dečak i grmalj pravili sendvič u čijem bi centru bio poznati sportista, devojka nije učestvovala aktivno u seksualnoj igri, već samo kao voajer.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.