Šabac: Taksista kome je mušterija prerezala vrat podlegao povredama

Izvor: Večernje novosti, 08.Feb.2016, 02:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šabac: Taksista kome je mušterija prerezala vrat podlegao povredama

ŠABAC – Taksista Čedomir Popović (61) iz Šapca, koji je preklan tokom vožnje, preminuo je na operacionom stolu u šabačkoj bolnici. Njemu je nepoznati napadač, najverovatnije nožem, naneo duboku posekotinu ispod grla, a kada je pronađen u automobilu u selu Metlić, još je bio živ. Prema našim saznanjima, taksista je dispečaru svog udruženja „Siti taksi“, prijavio da sa putnikom kreće od autobuske stanice u Šapcu, prema selu Zablaće. Ubrzo, preko radio stanice, povikao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << samo: „Upomoć! Upomoć!“, i potom je izgubljena veza. Iz „Siti taksija“ odmah su alarmirali policiju i uspeli da lociraju Popovića u Metliću, kod lokaliteta „Ašikov grob“, na oko 30 kilometara od grada. Što znači da je za pet kilometara prošao mesto Zablaće, koje je, navodno, trebalo da mu bude odredište. - Imali smo šta i da vidimo! - kaže naš izvor iz istrage. – Taksista je bio sav u krvi, ali svestan. Ponadali smo se da će mu ipak biti spasa i brzo je transportovan u bolnicu. Ali, izgleda da je izgubio previše krvi. Kakva se drama u vozilu dešavala, niko ne može ni da pretpostavi, ali ono će svakako biti predmet obrade kako bi se pronašli tragovi zločinca. Prema prvim informacijama, još nije pronađeno oružje kojim je počinjeno monstruozno ubistvo, mada se pretpostavlja da je u pitanju veoma oštro sečivo. Ašikov grob - mesto gde je pronađen nesrećni taksistaViši javni tužilac u Šapcu Zoran Obradović, za „Novosti“ kaže da je uviđaj na licu mesta obavila kriminalstička policija. Pridružiće im se tokom noći i tužilaštvo, ali u interesu istrage ne može da pruži više detalja o ovom krvavom činu. Policija pretražuje teren, a kako saznajemo, čitav kraj oko Zablaća, Metlića i susednih sela, prema Šapcu, Crniljevu i Valjevu, blokiran je. Zločinac bi, ipak, mogao da pobegne putevima kroz njive i šume u ovom prilično pasivnom kraju, mada iz policije uveravaju da čine sve što je u njihovoj moći. U udruženju „Siti taksi“ u Šapcu, dispečari se i dalje uredno javljaju na telefone, mada veoma turobno zvuče njihovi glasovi. Ali na pomen o nesrećnom kolegi, glas sa druge strane žice, kao da se sledi. Vlada pravi muk i niko ne želi da nam pruži bilo kakve informacije. - Šta da vam kažem! Pođete na posao, a neko vas zakolje ni krivog ni dužnog – priča nevoljko kolega nesrećnog Popovića koga smo sreli na ulici. – Čedu su svi poštovali. Bio je takav čovek. A došlo je vreme da niko ne može da bude siguran. Čak ni na radnom mestu.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Uhapšene dve osobe zbog ubistva taksiste u Šapcu

Izvor: Večernje novosti, 08.Feb.2016

Policija je uhapsila dve osobe zbog sumnje da su odgovorne za ubistvo taksiste u Šapcu, saznaju "Novosti".Zbog teškog ubistva uhapšeni su M. I. (19) i M. P. (20) iz okoline Šapca, a policija je kod njih pronašla i nož kojim je počinjeno ubistvo.Taksista Čedomir Petrović (61) podlegao je povredama...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.