SVAĐA OKO PUTNIKA Taksista pretio kuhinjeskim nožem vozaču autobusa

Izvor: Blic, 06.Maj.2015, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVAĐA OKO PUTNIKA Taksista pretio kuhinjeskim nožem vozaču autobusa

Vozač autobusa Konvoj travela Mikan Bralović optužio je danas jednog taksistu da ga je napao nožem pošto je završio vožnju na redovnoj liniji Gornji Milanovac - Pranjani.

Do sinoćnjeg incidenta je došlo nakon žalbi vozača autobusa da im taksisti uzimaju putnike na autobuskim stanicama. Bralović (52) je kazao da je posle vožnje seo da se odmori, a da mu je tada velikim kuhinjskim nožem zapretio taksista Zoran Radovanović (48).

"Počeo je da me vređa kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ih prijavljujem da otimaju putnike i da idu ispred naših polazaka, pa izvadio veliki kuhinjski nož i rekao da će to da mi presudi, o čemu sam obavestio policiju", rekao je Bralović novinarima.

Dodao je da 19 godina vozi za Pranjane, a da poslednje tri godine taksisti idu na dva minuta ispred autobusa i pokupe sve putnike iako većina njih nije ni prijavljena niti imaju taksi oznake.

Vlasnik Konvoj travela Mladen Nešković za agenciju Beta je izjavio da slične probleme imaju na svim linijama i da država mora da se suprotstavi radu na crno i zaštiti one koji sve uredno plaćaju, a sada se ništa ne preduzimai pored brojnih prijava.

Radovanović je jutros novinarima izjavio da ima svoje stalne mušterije i da vozi za Čačak, a ne za Gornji Milanovac, te da je nožem seckao salatu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.