SUPRUGA UBIJENOG ŽANDARMA: Dušo moja, ko mi te je ubio i šta sad sinu da kažem?!

Izvor: Telegraf.rs, 29.Avg.2014, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUPRUGA UBIJENOG ŽANDARMA: Dušo moja, ko mi te je ubio i šta sad sinu da kažem?!

- Dušo moja, ko mi te je ubio. Otišao si da radiš i nisi nam se vratio. Šta sinu da kažem, kako da mu kažem gde si? Recite mi da je živ, kažite mi da je oči otvorio - bile su reči supruge ubijenog Stevana Sinđelića

Marina Sinđelić, supruga ubijenog žandarma Stevana Sinđelića, nekoliko puta se onesvestila u kući kad su joj javili da joj je muž umro!

Ona, nikako nije mogla da sakrije bol zbog ovog velikog gubitka:

- Dušo moja, ko mi >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << te je ubio. Otišao si da radiš i nisi nam se vratio. Šta sinu da kažem, kako da mu kažem gde si? Recite mi da je živ, kažite mi da je oči otvorio! Ne mogu dalje, neću da dišem – čule su se njene reči iz kuće, dok su okupljeni u dvorištu nemo brisali suze.

Podsetimo žandarma Stevana Sinđelića ubile su albanske šumokradice u šumama Kuršumlije, hitcem u glavu.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.