SUKOB NA ZELENJAKU: Udario sam Nemca, rekao je da smo mi Balkanci stoka

Izvor: Kurir, 27.Maj.2015, 06:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUKOB NA ZELENJAKU: Udario sam Nemca, rekao je da smo mi Balkanci stoka

Njegov prijatelj je tad skočio na mene, gurnuo mi je prst u oko, ali ja sam ga samo odgurnu i otišao, ispričao je on

BEOGRAD - Stefan Vukićević (22), kome se sudi da je u noći između 13. i 14. septembra prošle godine na Zelenom vencu naneo teške telesne povrede nemačkom državljaninu Denisu Honigu (27), priznao je u Višem sudu u Beogradu napad i rekao da mu je pukao film kad je stranac rekao da su Balkanci stoka.

Vukićević je pred sudom izjavio i da tad nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << znao da je Nemac homoseksualac.

- Ispred kioska brze hrane stajala su tri momka, delovali su arogantno i gledali mene i dvojicu mojih drugara s omalovažavanjem. Sve je bilo u redu, čak sam pokušavao da započnem razgovor s njima, sve dok taj Nemac nije počeo da nipodaštava radnicu kioska, koja je metlom čistila ispred radnje. Kad sam mu rekao da joj vrati metlu, odgovorio mi je: „Vi ste klasični Balkanci, stoka“ - ispričao je pred sudom Stefan Vukićević. Tad mu je, navodno, prekipelo.

- Udario sam ga, ne znam zašto. Njegov prijatelj je tad skočio na mene, gurnuo mi je prst u oko, ali ja sam ga samo odgurnu i otišao - ispričao je on.

Pred sudom juče su saslušani i Vukićevićevi prijatelji Miloš Lindo i Ilija Veljković.

- Stefan ga je udario, ne znam zašto - rekao je Lindo.

(J. S.)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.