SUĐENJE INSPEKTORU ZA KRAĐU: Jovan Maksić je sve pare popio i prokockao!

Izvor: Kurir, 11.Feb.2016, 07:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUĐENJE INSPEKTORU ZA KRAĐU: Jovan Maksić je sve pare popio i prokockao!

On se suočio s bivšim kolegama Stevicom Milosavljevićem i Sofijom Popović, na koje je pokušao da prebaci krivicu.

NOVI SAD - Jovan Maksić Maksa (55) iz Bačkog Jarka, bivši šef uviđajne ekipe u Novom Sadu, kome se sudi zbog sumnje da je ukrao 33.097 evra od ubijenog penzionera Imrea Pala (75), suočio se juče s bivšim kolegama Stevicom Milosavljevićem i Sofijom Popović, na koje je pokušao da prebaci krivicu.

Maksićev prethodnik na mestu šefa uviđajaca >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Stevica Milosavljević opisao je trenutak kada su shvatili da nedostaje novac.

- Znam dobro da sam se čuo s inspektorom Nebojšom Spasojevićem kada mi se ćerka pokojnika obratila pošto je videla da je Maksa izbegava. Kada sam mu rekao da će ćerka doći po pare, on mi je rekao: „Kaži joj da ne dolazi jer para nema.“ Pitao sam ga kako nema, a on mi je odgovorio: „Maksa je novac prokockao, popio i potrošio“ - rekao je Milosavljević.

On se potom suočio sa Maksićem. Sudija je upitao Maksića ko mu je predao ključ od sefa u kom se nalazio novac, a on je odgovorio: „Ne sećam se da sam ključ dobio od Stevice, već od Sofije“, rekao je Maksić, na šta mu je Milosavljević odgovorio: „Ali Makso, tebi sam ga lično predao.“

Maksić se potom suočio sa Sofijom Popović:

- Makso, pogledaj me u oči, što spuštaš pogled. Nisam ti ja ključ predala - rekla mu je koleginica, a on je uzvratio:

- Mislio sam da mi je Sofija dala, a ispada da nije. Pa dobro, onda je Stevica.

(S. S.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.