STRAVIČAN UDES U NOVOM PAZARU Mladić stradao na motoru

Izvor: Blic, 12.Avg.2017, 22:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAVIČAN UDES U NOVOM PAZARU Mladić stradao na motoru

Motociklista Muhamed D. (20) nastradao je večeras oko 21 sat u stravičnom udesu u Ulici Stefana Nemanje, u centru Novog Pazara, saznaje "Blic".

On je udario u automobil koji se iz sporedne Ulice Mehmeda Alibašića uključivao u Ulicu Stefana Nemanje, pao sa motora i zadobio teške telesne povrede.

- Odmah smo priskočili u pomoć, pozvali Hitnu pomoć koja je stigla za par minuta, pokušali su da ga reanimiraju desetak minuta, ali su na kraju samo konstatovali smrt >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << – priča jedan od gostiju obližnjeg kafića ispred kojeg se desio udes.

Pored Muhameda D, na motoru je bio još jedan mladić koji je povređen.

- On je prebačen na hirurško odeljenje Opšte bolnice. U toku je operacija i prema prvim informacijama, on je lakše povređen, van životne je opasnosti - kažu u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

U toku je uviđaj, a Ulica Stefana Nemanje je zatvorena za saobraćaj.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

KRVAVA NOĆ U NOVOM PAZARU Jedan mladić (34) ubijen u tuči, drugi (20) poginuo na motoru

Izvor: Blic, 13.Avg.2017, 00:42

Novopazarac Azer A. (34) ubijen je noćas oko 23.30 časova u tuči ispred kafića u Ulici Stane Bačanina u centru ovog grada, saznaje "Blic"...Prema nezvaničnim informacijama njega je posle kraće svađe i tuče, nožem u grudni koš više puta ubo muškarac star tridesetak godina koji je potom pobegao...Azer...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.