STRAVIČAN SUDAR KOD GADŽINOG HANA Jedna osoba nastradala, dve se bore za život

Izvor: Blic, 24.Jun.2017, 09:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAVIČAN SUDAR KOD GADŽINOG HANA Jedna osoba nastradala, dve se bore za život

Vozać “ pasata” M.M (27) iz Niša umro je pola sata posle ponoći u Kliničkom centru u Nišu od teških povreda koje je zadobio u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć u 21 čas u selu Prva Kutina, kod Gadžinog Hana.

On je vozio “ pasat” koji se kretao iz pravca Niša ka Gadžinom Hanu i na ulazu u Prvu Kutinu prešao je na levu stranu puta i direktno se sudario sa BMW-om za čijim volanom je bila Nišlijka I.P.(26).

U ovoj stravičnoj nesreći i ona >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je zadobila veoma teške povrede, ali nije životno ugrožena.

Niški lekari se bore za život  K.K. (20) i V.D. (41) koji su se vozili u “ pasatu”, dok je njihova saputnica  K.K(21), na sreću, prošla samo sa lakšim povredama.

Saobraćaj na ovoj deonici puta bio je u prekidu dva i po sata. Niška saobraćajna policija utvrđuje razloge zbog kojih je vozač “ pasata” prešao na suprotnu stranu kolovoza.

- Puklo je mnogo jako. Znao sam odmah da je sudar jer se na tom mestu već dešavali udesi. Istrčao sam iz kuće i video četiri onesvešćene osobe u "pasatu". U BMW-u je bila devojka koja je bila svesna. Ona je krvarila jer je imala otvorene prelome nogu. Pozvali smo Hitnu pomoć i policiju i počeli smo da ukazujemo pomoć povređenima koji su dolazili sebi - kaže Uroš Stanković, meštanin koji je među prvima prvi pritekao u pomoć.

Reporter "Blica" zatekao je na mestu udesa stravičan prizor - rasute delove automobila, staklo od polomljenih prozora... Automobil BMW je završio u odradi pored puta sa potpuno uništenim prednjim delom vozila. Dvadesetak metara dalje od njega nalazio se "pasat" u kojem su povređene četiri osobe.

- Strašno. Tu se juri velikim brzinama, pa su se već dešavali udesi - kaže jedan od meštana Prve Kutine.

Policija obavlja uviđaj i radi na utvrđivanju uzroka udesa.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.