STRAVIČAN SLUČAJ U ZAGREBU Penzioni oficir terao suprugu na seks sa psima

Izvor: Blic, 30.Jun.2016, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAVIČAN SLUČAJ U ZAGREBU Penzioni oficir terao suprugu na seks sa psima

Zagrebački policajci su u utorak uhapsili 49-godišnjeg muškarca sa područja Zagreba zbog sumnji da je mesecima na razne načine zlostavljao svoju vanbračnu suprugu, prisiljavajući je između ostalog na seksualni odnos sa životinjama.

Nakon sprovedene kriminalističke istrage policajci su J. D. (49), penzionisanog oficira, ugostitelja i uzgajivača životinja, prijavili zbog niza kaznenih dela, od silovanja, pretnji, nanošenja telesnih povreda, do uništavanja tuđih stvari. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << U nastupima besa svojoj supruzi je razbio televizor, nekoliko mobilnih telefona i mnoge druge predmete, prenosi zagrebački "Jutarnji list".

Prisiljavao je na seks sa psima

Čitavu priču policajcima je prijavila nevenčana supruga, koja sa njim živi duže vreme. Žena je nadležnima ispričala da se njena veza s J. D. nakon nekog vremena pretvorila u pakao i da je svaki dan trpela pretnje, uvrede i fizičko nasilje.

J. D. je često prisiljavao na seksualne odnose, a jednom je čak od nje tražio da ima seks sa psima koje je uzgajao. Ona je u strahu za život na to pristala. Muškarac je znao da joj preti smrću i da je vređa na različite načine, a govorio joj je i da smrdi.

Osim toga, nevenčana supruga prijavila je i fizičko nasilje jer je jedanput u svađi gurnuo, pa je u padu povredila glavu.

Brani se ćutanjem

Policajci su čitavom dijapazonu groznih dela dodali i uništavanje tuđih stvari jer je u samo nekoliko meseci J. D. nevenčanoj supruzi uništio televizor i čak šest mobilnih telefona.

Premda je rekla da se plašila da vezu prekine zbog straha za život, ali se čini da je žrtva prema svom zlostavljaču gajila patološki odnos zavisnosti.

Vezu nije prekidala sve do nedavno kad je zlostavljanje prevršilo svaku meru. Tada je odlučila da ga prijavi.

Nakon hapšenja J. D. je odlučio da se brani ćutanjem na ispitivanju, a sudija istrage zagrebačkog Županijskoga suda odredio mu je jednomesečni pritvor u Remetincu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.