STRAVA I UŽAS: Došao da kupi prase, a iskasapio domaćina!

Izvor: Kurir, 06.Feb.2016, 07:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAVA I UŽAS: Došao da kupi prase, a iskasapio domaćina!

Nepoznati čovek došao na imanje porodice Milićević radi kupovine stoke, nožem izbo Radišu Milićevića (62) i pobegao.

VELIKO GRADIŠTE - Radiša Milićević Lala (62) brutalno je ubijen u svojoj štali u selu Popovac kod Velikog Gradišta.

Telo nesrećnog čoveka u lokvi krvi i sa ubodima po celom telu i licu pronašla je njegova supruga Danica. Kako saznajemo, ubica je nepoznati čovek koji je došao da kupi prase od Radiše.

Mučki ubijen >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<

Stravičan zločin dogodio se u utorak na imanju porodice Milićević.

- Radišina supruga, koja je obavestila policiju da joj je muž mrtav, najpre nije posumnjala da se radi o ubistvu jer joj je suprug bio izgažen. Kako je ispričala, pomislila je da su ga usmrtile krave koje je otišao da nahrani. Međutim, nakon obavljenog uviđaja, njegovo telo je upućeno na obdukciju - rekao nam je izvor blizak istrazi.

Nakon obdukcionog nalaza postalo je jasno da je smrt nastupila nasilnim putem.

- Milićević je zadobio devet uboda nožem u grudi, telo i lice, a smrt je nastupila nakon što ga je napadač ubo u srce. Navodno, u štali su pronađeni neka kapa i veštački zubi, a sumnja se i da se on s napadačem borio - rekao je naš sagovornik i nastavio:

- Kod njih je tog jutra oko sedam sati došao nepoznati čovek kako bi kupio prase. Radiša je u tom trenutku bio u štali, gde je hranio i muzao krave. Kako u kući nisu imali kantar, on je suprugu Danicu poslao u komšiluk da donese. Kad se vratila posle desetak minuta, zatekla je jezivu scenu! Radiša je ležao u dvorištu u lokvi krvi, a kupca nigde nije bilo.

Prema rečima rođaka porodice Milićević, Radišina supruga još uvek je u šoku zbog svega što se dogodilo.

- Radiša je ubijen mučki. Uviđaj je trajao nekoliko sati. Porodica je zabrinuta jer se ništa ne zna, niti im ko govori. Njegova supruga se ne seća ničega od tog jutra. Jadna žena, potpuno je zbunjena - rekli su nam rođaci.

Šok u porodici

Radiša je u selu živeo sa suprugom Danicom i bavio se poljoprivredom. Imaju i dve ćerke, koje žive u Beogradu.

- Ćerke su tu otkako se sve dogodilo. Radiša je sahranjen u četvrtak, na groblje odlaze svakodnevno, ne prestaju da plaču. Svi se pitamo kakav je to monstrum ubio našeg Lalu - dodali su rođaci.

- On je bio divan i pošten čovek kakvog u selu nema. Ćerke su mu završile fakultete, dobre su i vredne. Nije radio u inostranstvu, niti je imao mnogo para, tako da ne verujemo da je ubijen zbog toga - ispričali su naši sagovornici.

Više tužilaštvo u Požarevcu podnelo je krivičnu prijavu protiv nepoznate osobe zbog ubistva.

Hronologija

NAPADI NOŽEM

2. decembar 2014 - Timi Obrenovu (62) u njegovoj kući u selu Omoljica pored Pančeva nepoznati počinilac prerezao vrat. Nakon ubistva starac je opljačkan

29. jun 2012 - Telo Miroljuba P. (37) pronađeno u ataru sela Golubinje kod Majdanpeka. Njemu je nepoznati napadač prerezao vrat nakon svađe ispred kafane

Autor: Jelena Ivić,Foto: Nebojša Mandić

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.