Izvor: Blic, 21.Avg.2017, 21:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRBI PALILI PO HRVATSKOJ Policija privela naše tinejžere zbog požara u Kninu

Policija u Kninu privela je danas nekoliko osoba koje se dovode u vezu sa požarima na području Šibensko-kninske županije, objavio je portal "ŠibenikIN", pozivajući se na policijske izvore.

Istraga je u tijeku https://t.co/xJrN8hmwLj

Uhapšene osobe policiji je prijavio nadzornik Nacionalnog parka Krka, a reč je o petorici maloletnika i jednom 18-godišnjaku, saznaje isti sajt. Četvorica su iz obližnjeg sela Radića Donjih, a dvojica državljani Srbije, njihovi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << rođaci koji leti dolaze u selo.

Zasad nisu poznati detalji, a policija je samo navela da se tek utvrđuju okolnosti zbog kojih se privedene osobe dovode u vezu s požarima.

Taj portal je ranije javio, prenoseći nezvanična saznanja, da je najmanje jedna osoba zbog izazivanja požara uhapšena u oblasti Burnuma kod Kistanja, gde je sinoć izbio požar.

Požar je tokom noći lokalizovan, ali je oko 13 sati ponovo buknuo, preneo je Index.hr.

Sat kasnije, vatrogasci su od policije tražili dva kombija kako bi zbog opasnosti od požara evakuisali meštane zaseoka Marčići.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Knin: Privedeno nekoliko osoba zbog požara

Izvor: Večernje novosti, 21.Avg.2017

Policija u Kninu privela je danas nekoliko osoba koje se dovode u vezu sa požarima na tom području Šibensko-kninske županije Policija u Kninu privela je danas nekoliko osoba koje se dovode u vezu sa požarima na tom području Šibensko-kninske županije, objavio je portal "ŠibenikIN",...

Nastavak na Večernje novosti...

Srbi privedeni zbog požara u Hrvatskoj

Izvor: BKTV News, 21.Avg.2017

Nekoliko osoba koje se dovode u vezu s požarima na tom području Šibensko-kninske županije, privedeno je danas u Kninu, objavio je portal "ŠibenikIN", pozivajući se na policijske izvore...Index.hr prenosi da je uhapšeno šest osoba, od kojih su dvojica državljani Srbije...S druge strane, hrvatski...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.