Izvor: Blic, 02.Feb.2016, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRAMOTA Kristijan Golupović izašao iz pritvora

Kriminalac Kristijan Golubović, koji je u pritvoru od 19. januara zbog pretnji Tamari Đurić, pušten je danas iz pritvora.

- Očekivao sam da će vanpretresno veće višeg suda odlučiti da ukine pritvor iz razloga što se u radnjama mog branjenika ne ističu dela koja mu se stavljaju na teret, te samim tim je i pritvor bio neosnovan. Takođe, u toku ovog krivičnog postupka očekujem i da će krivična prijava biti odbačena - rekao je Golubovićev advokat Gvozden Grgur.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Kristijan Golubović pušten iz pritvora

Izvor: B92, 02.Feb.2016

Kristijan Golubović, koji je u pritvoru od 19. januara zbog pretnji Tamari Đurić, pušten je danas iz pritvora, javlja "Blic"...Njegov advokat Gvozden Grgur rekao je da je ovo očekivano..."Očekivao sam da će vanpretresno veće višeg suda odlučiti da ukine pritvor iz razloga što se u radnjama...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.