SPOR OKO IMOVINE VREDNE MILION EVRA: Policajca Gašija likvidirale plaćene ubice!

Izvor: Kurir, 28.Mar.2015, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPOR OKO IMOVINE VREDNE MILION EVRA: Policajca Gašija likvidirale plaćene ubice!

Policajca Šemsija Gašija naručili su njegovi rođaci koji su za simboličnu sumu novca angažovali dva člana gurpe Bregu group da ubiju Gašija zbog placa od 40 ari

PRIŠTINA - Sumnja se da su ubistvo pripadnika Policije Kosova Šemsi Gašija naručili njegovi rođaci sa kojima je ima spor oko imovine vredne oko million evra.

"Sumnja se da su Ramadan, Muj, Agron i Adonis Gaši, koji su uhapšeni na dan ubistva angažovali dva pripadnika kriminalne grupe 'Bregu group' >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da izvrše ubistvo za simboličnu sumu novca", piše Koha ditore.

Prema tom sporazumu Veselj Đina i Kujtim Bejići su postavili zasedu i ubili oko 07.00 sati Šemsi Gašija starog 61 godine pripadnika Policije Kosova koji je radio na istragama privrednog kriminala i korupcije.

Ubistvo su Đina i Bijići odmah priznali čim su uhapšeni u petak, kada su se i suočili sa dokazima â video snimkom iz kamere u jednoj privatnoj kući.

Oni su policiji dali sve informacije o njihovom angažovanju od strane porodice Gaši, koja je sa sada ubijenim rođakom Šemsi Gasisjem imala spor oko poseda od 40 ari u Bolnićkom naselju u Prištini, čija se vrednost procenjuje na oko million evra.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.