Izvor: Blic, 26.Okt.2016, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SMRT DAN PRED ODLAZAK NA KRUZER U Petrovcu na Mlavi tuguju za dva mlada života

Rodbina i prijatelji, ali i ceo Petrovac na Mlavi po poslednji put oprostio se danas sa Ivanom Stanisavljevićem (25) na groblju u Knežici, a sutra će i sa Mihajlom Jovićem (25) na groblju "Svine", koji su u utorak noću stradali u udesu kod sela Kamenovo na putu ka Požarevac. Njihovi saputnici, Stepan J.(25) i Ivan I.(25) se oporavljaju na bolničkom lečenju.

Stepan J.(25) zadobio je teške povrede i operisan u Požarevačkoj bolnici. Dr Mile Bogosavljević ortoped u Opštoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bolnici u Požarevcu  kaže da je Stepan za sada van životne opasnosti, dok za povređenog Ivan I.(25) dr Slobodan Milovanović iz bolnice u Petrovcu na Mlavi, gde se opravlja, ističe da ima lakše povrede glave i da je stabilno.

Međutim, tuga se nadvila nad članovima opštinske fudbalske organizacije u Petrovcu na Mlavi, gde su sva četvorica bile sudije. Marjan Janković predsednik ove organizacije i fudbalski sudija Super lige kaže da je pogibija dvojice veliki gubitak, jer su bili veoma perspektivni.

Pročitajte još...

- Prevashodno su bili dobri, pošteni i druželjubivi momci, puni života. Voleli su sport i suđenje i bili su velika nada sudijskoj organizaciji. Stanisavljević je sudio Podunavsku zonu i bio je u mentor programu za napredovanje mladih, perspektivnih sudija i nadao sam se da će jednog dana mene zameniti u najvećem rangu takmičenja. Mihajlo je sudio Okružni stepen takmičenja i kao mlad imao je vremena za napredovanje. Stepan je na pomoćnoj listi zone "Dunav" , a Ivan I. je na Braničevskoj okružnoj ligi. Naša sudijska organizacija pomogle je porodice stradalih mladića, danas smo ih ponovo posetili i dogovorili se da uključimo sve sportske radnike da pomognu da naše stradale drugove dostojno ispratimo i da počivaju u miru - napominje Marjan.

Podsećamo, automobil marke "pežo", u kome su bila četvorica mladića sleteo je sa puta i pošto je polomio nekoliko metalnih stubova udario je u drvo i tu se zaustavio. Na licu meta izdahnuli su Mihajlo Jović i Ivan Stanisavljević.

Mihajlo dobio posao na brodu

Sekretar Opštinskog fudbalskog saveza u Petrovcu Dragan Konić kaže da je proteklih dana Mihajlo posebno bio veseo.

- Pričao mi je da je u Crnoj Gori na jednom brodu kruzeru dobio posao. Juče je trebalo da otputuje i da počne da radi. A eto šta je sudbina - shrhan bolom priča Konić.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.