SMRT BEBE JE NASILNA: Krivična protiv Novosađanke zbog ubistva novorođenčeta!

Izvor: Kurir, 30.Jul.2015, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SMRT BEBE JE NASILNA: Krivična protiv Novosađanke zbog ubistva novorođenčeta!

Smrt novorođenčeta je okvalifikovana kao nasilna, dok će se obdukcijom tačno utvrditi kako je devojčica preminula. Policija će krivičnu prijavu protiv majke podneti u redovnom postupku, a ona je puštena kući

NOVI SAD - Danijela Baukov (23) i njen suprug Nenad (32) saslušavani su juče u policiji zbog sumnje da je žena ubila dete pri porođaju.

Smrt novorođenčeta je okvalifikovana kao nasilna, dok će se obdukcijom tačno utvrditi kako je devojčica preminula.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
Krivična prijava protiv Danijele biće podneta u redovnom postupku, a supružnici su posle saslušanja u novosadskoj policiji pušteni kući.

Danijela Baukov se porodila u subotu u kupatilu kuće u kojoj žive. Bebu je u panici, pošto je kuća bila puna gostiju, uvila u krpe i sakrila u veš-mašinu. Nešto kasnije joj je pozlilo, krvarila je, pozvali su Hitnu pomoć, pa su je odveli u bolnicu, gde je i otkriveno da se porodila.

Danijela posle saslušanja u policiji, nije želela da daje bilo kakve izjave uz obrazloženje da joj je advokat savetovao da ništa ne iznosi u javnost dok obdukcija devojčice ne bude završena.

- Supruga je veoma loše i sve joj ovo teško pada. Prolazi kroz pakao, a trebalo bi hitno da razgovara sa psihologom. Nije se čula sa sestrama i majkom, ali i one sve ovo veoma teško podnose. Moja supruga nije ubica i nije u stanju da govori, rekao je Nenad neposredno pošto je njegova supruga saslušana u novosadskoj policiji.

Nenad inače, tvrdi da je za Danijelin porođaj saznao tek kada je njegova supruga završila u bolnici.

- Nisam ni znao da je trudnam a i Danijela je tog dana mislima da je muči mesečni ciklus. Žalila se na bolove u stomaku. Ipak, primali smo goste koji su sa zakašnjenjem dolazili na proslavu rođendanu našeg dvogodišnjeg sina, priča Nenad.

Detalji porođaja u kupatilu kuće nisu mu do kraja poznati.

- Rekla mi je da je sve trajalo nekoliko minuta i da je samam bila šokirana jer nije znala da je trudna, a beba je pri porođaju najverovatnije udarila glavom od ivicu šolje. Siguran sam da ha nije udavila, kaže Nenad.

(Blic)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.