SKANDAL U KUĆI MARJANOVIĆA! Zoran izgubio kontrolu i napao oca Vladimira!

Izvor: NaDlanu.com, 28.Apr.2016, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL U KUĆI MARJANOVIĆA! Zoran izgubio kontrolu i napao oca Vladimira!

Zoran Marjanović, suprug ubijene pevačice Jelene Marjanović nasrnuo je na svog oca Vladimira Marjanovića, tvrde komšije koji žive u blizini porodične kuće Marjanovića u Borči

Kako piše pink.rs, poslednjih dana u kući Marjanovića vlada izuzetno napeta i žustra atmosfera, koja je u jednom momentu kulminirala kada je Zoran fizički napao oca.

Komšije, međutim, nisu upućene šta je bio povod za raspravu i ima li veze sa Jeleninim ubistvom.

Podsetimo, >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Jelena je nestala 2. aprila na nasipu u naselju Crvenka u Borči, a njeno telo je pronađeno dan kasnije u kanalu.

Od tada se vodi intezivna istraga, ali policija još nema materijalni dokaz na osnovu kojeg bi ubica ili pomagači bili uhapšeni.

A OVOG mladića traži policija. Njega je sigurnosna kamera usnimila na nasipu tog kobnog 2. aprila kada je pevačica brutalno ubijena.

Izvor: ponk.rs

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.