SILOVANA, PA UBIJENA: Devojčica (14) iz Batajnice pronađena mrtva u napuštenoj kući u Rakovici!

Izvor: Telegraf.rs, 02.Okt.2014, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SILOVANA, PA UBIJENA: Devojčica (14) iz Batajnice pronađena mrtva u napuštenoj kući u Rakovici!

Beživotno telo četrnaestogodišnje Ivane Podraščić, učenice iz Batajnice, koja je pre više od dva meseca nestala, beogradska policija pronašla je u jednom od beogradskih nasilja. Osumnjičeni D. K.(39) za ovo ubistvo je uhapšen. Osumnjičeni je već odgovarao pred zakonom zbog ubistva i silovanja. Pretpostavlja se da je pre nekoliko dana silovao još jednu osobu

Učenica OŠ “Svetislav Golubović – Mitraljeta” Ivana Podraščić  iz Batajnice, nestala pre više >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << od dva meseca, ubijena je,  a osumnjičeni D. K. (39) je uhapšen! Osumnjičeni monstrum već je odgovarao pred zakonom zbog ubistva i silovanja. Pretpostavlja se da je pre nekoliko dana silovao još jednu osobu.

Beživotno telo četrnaestogodišnje Ivane Podraščić, učenice OŠ “Svetislav Golubović – Mitraljeta” iz Batajnice, koja je pre više od dva meseca nestala, beogradska policija pronašla je u napuštenoj kući u Rakovici, javljaju “Novosti”.

Prema informacijama “Novosti”, inspektori su uspeli da razreše ovaj svirepi zločin, a muškarac za kojeg se sumnja da je ubica, i koji ima debeli kriminalni dosije, već je uhapšen.

Foto: Telegraf, e-stock.us/Petar Jovanović

Devojčica je, prema tvrdnji roditelja, 29. jula otišla iz kuće sa prijateljima u “provod” i od tada se nije nikome javila. Njen nestanak policiji je prijavio otac i od tada se vodila kao nestala.

Roditelji su tvrdili da je Ivana i ranije umela da ode od kuće, ali da se nikada nije dogodilo da je nema toliko dugo i da im se ne javi. Ipak, do kraja su verovali da je živa i čak preko medija poručivali da se vrati kući i da neće imati nikakvih problema.

Očekuje se da će se o ovom slučaju uskoro obratiti i MUP, pišu “Novosti”.

Podsetimo, Ivana je oteta otprilike u isto vreme kada i ubijena Tijana Jurić iz Subotice. Ono što je privuklo pažnju javnosti kod ovog slučaja je u najmanju ruku čudan odnos roditelja pre nestanku svoje ćerke.

Podsetimo Ivanin otac Drago, nestanak ćerke je prijavio tek nekoliko dana kasnije i uopšte nije želeo da je traži. Kako je tada izjavio , “kako je otišla tako će se i vratiti”?!

Foto: Milena Đorđević

- Molim vas, kako je otišla tako će se i vratiti. Nije joj prvi put. Ja moram da radim jer imam još troje dece koje treba prehraniti. Sve je u rukama policije, ne mogu ja više da se borim sa njom – gnevno je rekao Ivanin otac Drago dodajući da nema vremena da se bavi njenim nestankom.

I majka se nije mnogo razlikovala u izjavama nakon nestanka Ivane.

- Nema nikakvih novosti. Sve što smo imali, kazali smo policiji, i sad me ostavite da se malo odmorim od nje – rekla je nakon nestanka Nada Podraščić.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.