SASEČEN LANAC KRIJUMČARENJA U kući i kombiju pronađeno više od 40 migranata

Izvor: Blic, 21.Feb.2017, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SASEČEN LANAC KRIJUMČARENJA U kući i kombiju pronađeno više od 40 migranata

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u odvojenim akcijama, presekli su dva lanca krijumčarenja ljudi i pronašli 41 iregularnog migranta.

Grupa od devet migranata, državljana Pakistana, Sirije i Avganistana, pronađena je sinoć u blizini jednog hotela kod autobuske stanice i u kući na Voždovcu. Protiv 54-godišnje vlasnice kuće, koja je držala ove migrante, biće podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo nedozvoljen >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi.

U drugoj akciji, saobraćajna policija je u kombi vozilu novopazarske registracije zatekla 32 državljana Avganistana, koje je prevozio 38-godišnji Kragujevčanin. Migranti su otkriveni prilikom kontrole na naplatnoj rampi "Bubanj potok".

Protiv vozača kombija, po nalogu nadležnog tužioca, biće podneta krivična prijava u redovnom postupku.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sprečen pokušaj krijumčarenja 41 migranta

Izvor: Beta, 21.Feb.2017

Beogradska policija je našla 41 ilegalnog migranta kada je, kako navodi, presekla dva lanca krijumčarenja ljudi, saopšteno je danas. Grupa od devet migranata iz Pakistana, Sirije i Avganistana je nadjena sinoć u blizini jednog hotela kod autobuske stanice i u jednoj kući na Voždovcu. Protiv 54-godišnje...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.