SAMOHRANA MAJKA: Policajac mi prebio sina zbog lopte!

Izvor: Kurir, 19.Apr.2015, 07:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAMOHRANA MAJKA: Policajac mi prebio sina zbog lopte!

Stevan Komatina iživljavao se nad detetom samo zato što mu je lopta upala u cveće, posle je pretio da će nas pobiti, priča majka dečaka (13)

ARANĐELOVAC - Stevan Komatina, bivši policajac, brutalno je prebio mog maloletnog sina samo zato što mu je lopta upala u cveće u njegovom dvorištu. On je kasnije pretio da će nas pobiti, a mom detetu da će mu odvrnuti glavu - kaže za Kurur Dragana Trifunović, samohrana majka S. T. (13).

Trifunovićeva objašnjava da >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << se nasilje dogodilo 31. marta oko 20 sati kod komšinice Nevenke Jelisavac, čiju kuću od navedenog policajca deli ograda.

Upiškio se od straha

- Dete se od straha upiškilo dok ga je tukao. Na lekarskom pregledu mom sinu su konstatovane lakše povrede, ali se plašim da će od stresa imati veće posledice - priča potresena majka i dodaje da ne bi podnosila prijavu protiv Stevana da je došao da se izvini detetu.

- Došao je uplakan, tresao se od straha i ispričao šta se dogodilo. Komatina je počeo da viče na mene i da preti. Vikao je: „ Ubiću vas, a njemu ću da odvrnem glavu! Šta mi možeš i šta mi može policija. Ništa mi ne mogu!“ Te njegove reči su me pogodile, vratila sam se kući i pozvala policiju - tvrdi Dragana.

Sagovornica Kurira je ispričala kroz šta je prošao njen sin.

- Kad je lopta odletela, moje dete nije smelo da ode po nju, ali ju je zato Stevan doneo u Nevenkinu kuću. Stevan ga je prvo gađao loptom, a onda je krenuo na njega. Dete mu se izvinjavalo, ali nije vredelo. Sin mi je ispričao da ga je prvo uhvatio za glavu, savio je napred i udario ga nekoliko puta pesnicom u stomak. Dete je počelo da plače i reklo mu: „Molim vas, nemojte, to me boli“, ali nije reagovao. Od udarca dete je palo na pod, a on je nastavio da ga udara i šutira nogom - priča majka.

Policajac negira

KOMATINA: NISAM GA TUKAO

Stevan Komatina kaže da nije tukao dete i da nije ulazio u kuću komšinice.

- Moj jedini greh je što sam dečaka uhvatio za rukav da ga vodim kod majke jer je mali šutnuo loptu u cveće. On se otrgao i pobegao. Imam 130 kilograma i da sam tog dečaka stvarno tukao, sigurno ne bi prošao s lakšim povredama - tvrdi Komatina.

On naglašava da je tom dečaku pre godinu i po dana sa suprugom previo kolena koja je odrao.

- Svi koji me znaju znaju da volim decu, imam ih troje. Sve je ovo nameštaljka - rekao je Komatina.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Pretukao dečaka zbog lopte u cveću!?

Izvor: Mondo, 19.Apr.2015

Stevan Komatina iživljavao se nad detetom samo zato što mu je lopta upala u cveće, posle je pretio da će nas pobiti, priča majka dečaka (13), a prenosi štampa...Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock..“Stevan Komatina, bivši policajac, brutalno je prebio mog maloletnog sina samo zato što mu...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.