Rasprodaju kablove zbog kojih sude Duliću

Izvor: Blic, 02.Okt.2014, 06:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rasprodaju kablove zbog kojih sude Duliću

Slovenačka kompanija “Nuba”, koja je vlasnik 1.200 kilometara optičkih kablova u Srbiji, a čije je postavljanje izazvalo aferu u kojoj je za malverzacije osumnjičen bivši ministar Oliver Dulić, prodaće na licitaciji svoju filijalu u Srbiji - “Targo telekom”.

U prodaju je uključena i mreža od oko 1.200 kilometara optičkih kablova postavljenih od 2008. do 2012. godine.

Dulić, tadašnji ministar zaštite životne sredine i prostornog planiranja, osumnjičen >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je da je, zajedno sa saradnicima, „Nubi“ bespravno omogućio da izgradi kablove na saobraćajnicama kojima upravljaju “Putevi Srbije” i to na najvažnijim koridorima od Beograda do granice sa Hrvatskom, Mađarskom, Rumunijom, Bugarskom i Makedonijom.

Kako “Blic” nezvanično saznaje, za prodaju „Nubinih“ kablova nema pravnih prepreka zbog procesa koji je pokrenut protiv Dulića i saradnika, jer kompanija nije bila pod istragom.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Rasprodaju kablove zbog kojih sude Duliću

Izvor: Vesti-online.com, 02.Okt.2014

Slovenačka kompanija "Nuba", koja je vlasnik 1.200 kilometara optičkih kablova u Srbiji, a čije je postavljanje izazvalo aferu u kojoj je za malverzacije osumnjičen bivši ministar Oliver Dulić, prodaće na licitaciji svoju filijalu u Srbiji - "Targo telekom"...Dulić pod sumnjom, Slovenci prodaju...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.