Ranjeni u pucnjavi u N.Sadu zbrinuti u KCV

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jun.2016, 08:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ranjeni u pucnjavi u N.Sadu zbrinuti u KCV

Klinički centar Vojvodine saopštio je da su dve osobe koje su ranjene u pucnjavi koja se u nedelju oko 21 sat desila u širem centru Novog Sada, primljene u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.

Kako se u saopštenju navodi, zbrinut je državljanin Crne Gore V.V. (40), koji je zadobio lake telesne povrede i nakon ukazane lekarske pomoći zadržan je na oporavku.

Na daljem lečenju zadržan je i još jedan državljanin Crne Gore S.K. (53), koji je zadobio lake >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << telesne povrede u pucnjavi i nije životno ugrožen.

Druga pucnjava u jednom danu u Novom Sadu, desila se u nedelju oko 21 sat kada je ispaljeno više metaka sa motora na vozilo u pokretu.

Nema informacija da li je taj slučaj povezan sa prvim incidentom i pucnjavom, u nedelju oko 14 sati, na novosadskom kupalištu Štrand.

Policija tvrdi da neće dozvoliti kriminalne obračune

Načelnik Policijske uprave u Novom Sadu Siniša Radaković izjavio je, povodom incidenata u kojima su ranjena tri mladića iz vatrenog oružja, da policija neće dozvoliti nikakve kriminalne obračune u tom gradu.

"Nećemo dozvoliti na teritoriji Novog Sada bilo kakve kriminalne obračune. Učinićemo sve da se građani osećaju bezbedno", rekao je Radaković.

Radaković je dodao da policija preduzima sve korake da što pre rasvetli te slučajeve.

"Podsetio bih građane da je Policijska uprava u Novom Sadu prošle i ove godine rešila sva ubistva, kao i da je od 19 pokušaja ubistava rešeno čak 18. Takođe, rešili smo i jedno ubistvo koje je izvršeno 2002. godine", naglasio je Radaković.

Radaković je dodao da veruje da će policija svojim požrtvovanim radom i ove poslednje slučajeve uspešno rešiti.

49

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

U Novom Sadu ranjeni Crnogorci!

Izvor: Mondo, 27.Jun.2016

Klinički centar Vojvodine saopštio je da su dve osobe koje su ranjene u pucnjavi koja se u nedelju oko 21 sat desila u širem centru Novog Sada, primljene u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine...Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock..Kako se u saopštenju navodi, zbrinut je državljanin Crne...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.