REAKCIJA LEGIJE NA VEST DA SE UBIO: Pošto pišu da sam se obesio, recite im da mi je puklo kanapče i da sam ostao živ!

Izvor: NaDlanu.com, 19.Dec.2014, 00:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REAKCIJA LEGIJE NA VEST DA SE UBIO: Pošto pišu da sam se obesio, recite im da mi je puklo kanapče i da sam ostao živ!

Srbijom se večeras munjevito proširila lažna vest tome da se bivši vođa JSO i glavni osumnjičeni za atentat na Zorana Đinđića, Milorad Ulemek Legija obesio u svojoj ćeliji u požarevačkom zatvoru Zabela.

- Pošto su objavili da sam se obesio, mogu slobodno da napišu da je kanapče puklo i da sam ostao živ! Ostale gluposti neću da komentarišem – poručio je Legija preko svoje Fejsbuk stranice “Krv, suze i znoj“.

Beogradom i Srbijom večeras >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << se munjevito proširila vest da se u zatvoru u Zabeli, kod Požarevca “obesio Milorad Ulemek Legija“. Međutim, iz vrha Ministarstva pravosuđa i Ministarstva unutrašnjih poslova potvrđeno da je reč o netačnoj vesti!Milorad Ulemek Legija je nekadašnji komandant Jedinice za specijalne operacije MUP-a Srbije! Ulemek izdržava četrdesetogodišnju zatvorsku kaznu zbog ubistva premijera Srbije Zorana Đinđića 12. marta 2003. godine!

Prema poslednjim proverenim informacijama oko zatvora Zabela kod Požarevca su raspoređene jake snage policije i Žandarmerije. Oko 15 časova u krug zatvora su ušle supruga Milorada Ulemeka, kao i njegova majka, i upravo iz tog razloga raširila se lažna vest o samoubistvu.

Ministarstvo pravde Srbije večeras je oštro demantovalo vesti o tome da je Legija izvršio samoubistvo u Zabeli, gde izdržava kaznu zatvora u trajanju od 40 godina.

- U Kazneno-popravnom zavodu u Požarevcu – Zabeli, u toku današnjeg dana nije bilo vanrednih aktivnosti i situacija. Stanje je normalno i sve aktivnosti se odvijaju uobičajeno – navelo je Ministarstvo pravde.

Telegraf

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Posto-pisu-da-sam-se-obesio-recite-im-da-mi-je-puklo-kanapce-i-da-sam-ostao-ziv

Izvor: medio.rs, 19.Dec.2014

Oko 15 časova u krug zatvora Zabela su ušle supruga Milorada Ulemeka, kao i njegova majka, i upravo iz tog razloga raširila se lažna vest o njegovom samoubistvu..Srbijom se večeras munjevito proširila lažna vest tome da se bivši vođa JSO i glavni osumnjičeni za atentat na Zorana Đinđića, Milorad...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.