RANJAVANJE U NOVOM SADU Žena pucala u svog podstanara

Izvor: Blic, 01.Dec.2015, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RANJAVANJE U NOVOM SADU Žena pucala u svog podstanara

Novosadska policija podnela je krivičnu prijavu protiv jedne žene (53) iz Novog Sada, zbog sumnje da je pištoljem teško povredila svog podstanara, saopšteno je danas.

Kako se navodi, sumnja se da je ona iz nelegalnog pištolja pucala tri puta, a dva metka su pogodila podstanara iz Vršca (42) u noge.

On je zbrinut u Kliničkom centru Vojvodine, a protiv osumnjičene je podneta krivična prijava koja je tereti za tešku telesnu povredu i nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NS: Tri metka podstanaru u noge

Izvor: B92, 01.Dec.2015

Novosadska policija podnela je krivičnu prijavu protiv jedne žene (53) iz Novog Sada, zbog sumnje da je pištoljem teško povredila svog podstanara...Kako se navodi u saopštenju policije, sumnja se da je ona iz nelegalnog pištolja pucala tri puta, a dva metka su pogodila podstanara iz Vršca (42)...

Nastavak na B92...

DRAMA U NOVOM SADU: Gazdarica pucala na podstanara!

Izvor: Kurir, 01.Dec.2015

NOVI SAD - Jasmina J. (53) iz Petrovaradina ispalila je tri hica iz pištolja na svog podstanara Lazara J. (42) iz Vršca...Lazar je s teškim povredama prebačen u bolnicu, a Jasmina je uhapšena...Drama se dogodila u ponedeljak oko 12.30 u kući u Ulici Vladana Desnice u Petrovaradinu...- Jasmina je...

Nastavak na Kurir...

Pucala podstanaru u noge

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Dec.2015

NOVI SAD - Novosadska policija podnijela je krivičnu prijavu protiv žene iz Novog Sada zbog sumnje da je hicima iz pištolja ranila svog podstanara...Policija je saopštila da je pedesettrogodišnja žena osumnjičena da je pucala tri puta iz pištolja koji nelegalno posjeduje, pri čemu su dva metka...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Novosađanka pucala u podstanara

Izvor: RTS, 01.Dec.2015

. Novosadska policija podnela je krivičnu prijavu protiv jedne žene iz Novog Sada, zbog sumnje da je pištoljem teško povredila svog podstanara.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.