Izvor: Blic, 27.Avg.2016, 23:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RACIJA U BUDVI Policija pronašla veću količinu narkotika, mahom kokaina

Pripadnici budvanske policije i Posebne jedinice pronašli su sinoć osam zamotuljaka droge, uglavnom kokaina, koji su gosti popularnih starogradskih lokala "Greko" i "Džef" u Budvi bacili ispod stolova, kada je policija započela raciju.

Desetak policijskih službenika u vreme kada su lokali bili puni, kako je "Vijestima" potvrđeno, izvršili su pretres barova.

Ispod stolova, pronađen je jedan odbačeni nož, kao i osam manjih zamotuljaka, od kojih je jedan marihuane, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dok se za ostale sumnja da je kokain. Niko od prisutnih nije priveden, dok su zamotuljci droge upućeni na veštačenje, kako bi se na osnovu otisaka utvrdili vlasnici.

Policija je tokom leta vršila racije u mnogim lokalima, prenose "Vijesti".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.